Skip links

Joey Taheij

Ik ben Joey Taheij – een creatieve, flexibele en klantgerichte grafisch vormgever gespecialiseerd in webdesign die ernaar streeft om unieke media uitingen te creëren en uw merk uit te breiden. Met jarenlange waardevolle ervaring met het gebruik van Content Management Systemen zoals WordPress, Squarespace, Shopify en nog veel meer, streef ik ernaar om iets te creëren met gebruiksgemak voor de klant, terwijl ik trouw blijf aan hoge kwaliteitsnormen. Naast deze systemen ben ik ook zeer bedreven in het gebruik van HTML en CSS, de veelgebruikte talen om ontwerpen op het web te bouwen en uit te breiden. Ik heb oog voor detail, ben uitermate nauwkeurig en houd altijd contact met de opdrachtgever.

 Wat kan ik voor jou betekenent

Ik daag mezelf continu uit op elk aspect van het creëren en verbeteren van projecten. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk van mijn vaardigheden te perfectioneren.

Werken met Content Management Systemen zoals WordPress en Webflow is mijn specialiteit, maar ik ben ook een zeer ervaren HTML / CSS Developer en een zeer actieve Adobe Creative Software gebruiker en ik ben dol op het ontwerpen van UX en UI en andere media uitingen.

Wordpress

UI/UX Design

HTML/CSS

Adobe Creative Software

Opleiding

MAVO – Lentiz Dalton

Ik ben begonnen met een MAVO diploma. Deze school was de schakel om naar het MBO4 Interaction design te gaan.

2013 - 2017

Naaldwijk

MBO4 – Interactive Design

Na mijn Mavo ging ik naar Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR), de Nederlandse creatieve hogeschool voor media, design & technologie. Het GLR is de grootste creatieve school in zijn soort in Nederland. Hier specialiseer ik mij in de wereld van Apps, Software, Design, Programmeren maar ook: Creativiteit!

2017 - 2020

Rotterdam

Ervaring

Vulploeg medewerker – Albert Heijn

Ik ben bij Albert Heijn begonnen als vakkenvuller en ben langzaamaan meer gaan doen. Zo heb ik tegen het einde van mijn werktijd bij Albert Heijn alles gedaan, van het lossen en splitsen van vrachtwagens tot het schoonhouden van de werkvloer (Quality Assurance Officer).

2015 - 2020

's-Gravenzande

Stage Jerb And Hardfestival

Jerb is een jong innovatief webdesign bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van webshops en websites voor grote en kleine bedrijven.

2019 - 2020

Maasdijk

Stage Onwego

Onwego is een jong innovatief ICT bedrijf, zij houden zich bezig met het ontwikkelen van webshops, websites en software voor grote en kleine bedrijven.

2020 - 2020

's-Gravenzande

bekijk mijn portfolio

Portfolio